Ванкувер2022 🇺🇦
-
был там сегодня, бомжей просто тьма... аж мерзко стало
-
Интересно почему только тот маленький кусочек улицы
-
Наращивание ресниц Ванкувер, Ленгли, Бернаби; любой объем, коррекция бровей; пишите в личку
-
Ищу комнату/студию/ 1 bedroom квартиру для 2х девушек. Может у кого-то есть доступные варианты
-
Всім привіт, маю питання на рахунок аренди квартири у Ванкувері Натрапила на інформацію, що якщо знімати житло. Потрібно придявити (роботу на якій працюєш, та свій дохід)? А також аренда здається лише на рік? Хто стикався, поділіться інформацію, буду дуже вдячна
-
t.me/govancouver2022/81968
-
Ꭼᴄᴛь удаленная работа, ᴨᴏᴛᴩᴇбуᴇᴛᴄя нᴇ бᴏᴧᴇᴇ чᴀᴄᴀ ʙ дᴇнь и ᴛᴇᴧᴇɸᴏн Ꮶᴏʍу инᴛᴇᴩᴇᴄнᴏ, ᴨиɯиᴛᴇ ʙ ᴧᴄ
-
Так, довідка (лист) з роботи з вказанням зарплатні - це стандартна вимога, бо лендлорд має підтвердити вашу платоспроможність. За відсутністю листа ще можуть прийняти виписку з банку з вказанням грошей на рахунку (але менш охоче, бо сьогодні гроші є, а завтра нема), або гарантію від платоспроможного резидента. Більшість оренд строком на рік. Читайте уважно умови про розірвання оренди раніше строку. Є помісячна оренда, але вона як правило більше коштує.
-
Здравствуйте. Скажите, пожалуйста, где узнать статус заявки на MSP по номеру регистрации? Можно ли узнать Health insurance number ещё до получения карточки на почту и можно ли заранее податься на бесплатный мед. осмотр? Заранее, спасибо.
-
То рузьнявий магаз?
-
Ребята, привет. Вопрос. Хотим податься на помощь от Британской Колумбии…стопорнулись здесь. Может кто подскажет? Первые 3 символа из IMM 1442 не подходит…Или там какой-то другой код? Кто-то уже подавался онлайн?
-
Скоріше канадський. Гречка та багато інших товарів made in руснявія. Але то бізнес, і не варто вимагати тут товари made in Ukraine, особливо, якщо в назві закладу нема слова «Україна». Та і логістика з України надскладна, щоб мати достатній асортимент з доступними цінами.
-
Я думаю логістика з кацапії ще складніша Східна Європа то не лише частина рузьнявії, але й купа інших країн. Ото й цікаво чи там шось окрім рус/бєл знайти можливо
-
AA9
-
Подходит и тот и тот😂какой вводить?
-
Нигде🤣, это народная молва уже скоро год как по чатам идёт. Можете поиском по чатам посмотреть по этим кодам.