Ванкувер2022 🇺🇦
-
С четырьмя нулями в конце карточка? Никогда не встречал... Отнесите в скотиюбанк 🤣
-
на ней разве не должно быть имя написано?
-
Учитывая, что лично я, крайне редко пользуюсь монитором ноутбука. Чаще в паре со стационарным монитором и поэтому ценность 17" матрицы нулевая: www.newegg.ca/black-msi-gf-series-thin-gf63-12ve-033ca-gaming/p/N82E16834156450?Item=N82E16834156450&Source=socialshare&cm_mmc=snc-social-_-sr-_-34-156-450-_-05142023 То получается ещё дешевле. Но может это очень известный товарищ, он продает ноутбук с автографом, и ценность главная в этом )
-
Много чего и не один раз, но Вас ни к чему не призываю. Как тут принято говорить "терзайте, у Вас все получится".
-
Какой-то сайт прикольный, на том же бест бай цены куда выше, в том числе и на мой ноутбук. Вы заказывали тут что-то?
-
4050 +- тоже самое, что 3060
-
1300кад и 4050?)
-
Да я и скинуть цену готов понятное дело. Я ориентировался на другие сайты а так же цены на плеймаркете. Я собираю себе пк, потому ноутбук мне не нужен более
-
Доброго вечора! Хочу запропонувати свої послуги швеї, ремонт одягу, пошиття одягу.Живу у Ванкувері, Marine DR. Прошу звертатись в особисті повідомлення.
-
Что значит "на 10 чего-то там"? На 10 попугаев, конечно! 🤣🤣🤣
-
Походу, скоро этот ноут станет локальным мемом во всех Ванкуверских чатах 🤣🤣
-
Ну я кинул с 4050
-
5 cad - дорого. Я за 4 cad покупаю 😂
-
Доброго всім ранку, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, ми вже третій тиждень знаходимось у місті, в якому ми перший раз у житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами або дитячим харчуванням - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на наше місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
Вы звонили в банк ?