Ванкувер2022 🇺🇦
-
Очень сильно влияет общая атмосфера в семье и возможность общаться на своем языке со сверстниками. Если мама-папа счастливы, а у детей кроме семьи и новой школы есть русско/украиноговорящие друзья - то эмоциональное состояние будет постепенно улучшаться. А травму в той или иной степени получил каждый из нас. Иммиграция всегда была тяжелой, а если она вынужденная и незапланированная, да еще и дома одна боль и страх за близких - то, конечно, стресс неизбежен. Но нельзя отчаиваться и опускать руки. Все обязательно наладится!
-
Погоджуюсь. Руки спочатку опустились дуже. Але руки стали потрібні, щоб дітей обіймати🥰, тому треба їх підіймати та качати:). Тому для себе вирішила, що сидіти киснути і соплі лити не варіант, це ні до чого хорошого не призведе. Знайшла онлайн академію англійської та почала вести уроки для дітей України, а також з волонтерами острова сконтактувала, допомагала в декількох питаннях, в тому числі з уроками англійської. Ці варіанти не задля грошей, а хотілося допомогти. До того ж моя робота тут в Канаді повʼязана з освітою. Тут теж є багато чого цікавого, що можна перейняти для української освіти. Врешті, я веду ігри Cashflow, це не просто настолка, це крута штука для розуміння себе, свого життя, прийняття своїх рішень, а також, в першу чергу, це тренажер фінансової грамотності та комунікації. То мій рецепт (для себе, бо я не психолог, і не маю права роздавати рецепти) - це мати повну загруженість роботою, волонтерством. І, звичайно, левову частку себе я віддаю своїм дітям, спілкуванню, проводжу час з ними. Про чоловіка не забула😻, ми команда:)
-
Всем привет! Я коуч и могу быть полезна в снятии с эмоциональных качелей. Переезд в Канаду - уже вторая моя эмиграция, в этом вопросе тоже могу оказать поддержку ❤️ Кому интересно, пишите в личные сообщения. 2 человека в неделю на бесплатной основе рада буду поддержать.
-
Скажите пожалуйста, кто недавно сдавал биометрию или может знакомые сдавали. Срок в 30 дней отменили и может пройти большее количество времени?
-
Добрый день! А где телефон, куда им позвонить. Сейчас вижу точно такого же человека. Идёт по Робсон и сам с собой разговаривает.
-
Може різко напишу, але подумайте за українців, які залишились жити в Україні. Що вони зараз відчувають?!Через що вони зараз проходять?!Хай це трошки протверезить ваш розум. Всі через шось зараз проходять , і хай це лише укріплює а не заводить в глухий кут. Просто подивіться навкруги себе на те за що можна дякувати кожен день а не говорити як все ХРІНОВО.