Ванкувер2022 🇺🇦
-
Бо це вибір людини як себе вбивати, ніхто панькатись не буде і не повинен. А примусити наркомана неможливо. Попкультура і демократія одних піднімають на висоти моральності, а інших на дно деградації
-
Єдине питання Чому в перших країнах світу такі проблеми? Чим більш толерантне суспільство, тим й краще, але наслідки теж є
-
Метамфетамін, героїн, або крек це речі котрі потребують постійних грошей, тому далеко не всі «бомжі» можуть собі це дозволити
-
У них зазвичай ареал свій, де вони себе комфортно почувають і знають можливості
-
Хоча більшість були з нормальних сімей
-
В 90 ті у нас теж скільки людей знаркоманилось
-
Так далеко и так мелко :)
-
З того що я бачив, базовий відсоток місцевих безхатьків комбінують алкоголь з травою, або легкими наркотиками. Це досить безпечний з точки зору відхилень паталогічних поведінки спосіб самознищення
-
Хоч картина і досить візуально барвиста, як той пасажир з відео, але більшість з них просто овочі у постійному напівзабутті
-
І з того, що я читав то попередній мер різав бюджет поліції
-
Але й рівень злочинності значно виріс. За злочинність тут майже нічого наркоманам не роблять :) Як у нас у відділку пару годин
-
Писати корисно хоча б для того, щоб виговоритись
-
У випадку, якщо мене голкою штрикав - заразив гепатитом Яку компенсацію я можу очікувати від держави?
-
Згідно відео «Канада помирає» там в основному злочинці - рецидивісти, де навіть тому, хто робить замах на вбивство абсолютно нічого не буде, що вслід стало тим, що вбивство відбулось Тому хз який сенс тримати їх та витрачати кошти на безпечну дозу, койко-місця, реабілітацію їх У мене випливає логічне питання: Хто буде відшкодовувати збитки, які наніс наркоман-рецидивіст?
-
Поліція ці питання вирішити не може, тут ціла система потрібна
-
Це інше питання. Я погоджуюсь, що брати і відпускати одразу це так собі метод, але підозрюю, що це направлено на те, щоб не збивати природній цикл їх існування, котрий і так їх вбиває. А саджати у тюрму, реабілітувати, то кошти