Ванкувер2022 🇺🇦
-
Подскажите где искать аренду жилья на два месяца в ванкувере ?
-
-
Что ж нам теперь, разорваться, что ли? 🤣🤣🤣 В Абботсфорде кроме подсолнухов ещё всякие лютики-цветочки, а в Ричмонде овощи (которые я не ем 🤣).
-
Вот и я о том же...
-
Ну пока можно платить одну зп за однокомнатную , а вторую на жизнь тратить будет рост, это если 2 человека вместе, когда будет скажем однокомнатная стоить 6, 7 будет застой ;) потом перестанут массово платить ландлордам ;) потом будут проблемы региона …
-
Вісім привіт. Незвичне питання, у вас на роботі часто запізнюються працівники? Чи часто палять, і взагалі на вашу думку, канадійці роботящі чи трохи лениві та повільні? Просто у мене на роботі я завжди вчасно, працюю від дзвінка до дзвінка, найняли нову людину, вона постійно приходить на 15-20 хвилин пізніше, часто виходить палити і взагалі майже всю роботу скидає тільки на мене. Попередня людина була інша, працювала як я. Ось хочу зрозуміти це нормально для Канади чи ні. P.S. працюю в офісі
-
Ніколи не запізнюються, якщо трапилось імердженсі відпрацьовують той час у ланчтайм. Хто палить, вони розбивають годину обіду по 15/30/15хв. Якщо у вас робота кваліфікована, то мої здогадки, що вона може була найнята «по знайомству» якщо ні - не хвилюйтеся її скоро звільнять 😊
-
Всем привет. Ну видимо мы счастливчики. Вчера в эмерджи с дорогой вложились ровно в 4 часа. Врач офигел немного , что нас долго держали с температурой и сильнейшей ангиной . 10000 раз извинился, что нас нужно отправить в категорию 2 , а не 4. Anyway. Главное мы уже с АБ и температура не поднималась выше 38 за ночь
-
В цілому, звільнити «скоро» можна лише перші три місяці, але треба читати контракт, може у Вас інакше. Я би на місці автора натякнула керівнику. Наприклад, маю свій coffee break, проте зараз не маю на кого лишити місце бо «імʼя» вчетверте на перекурі. Або, я турбуюся за якість виконання роботи: не встигаю робити за двох. Порадьте, як правильно розставити пріоритети, бо мушу працювати фактично сама. Я би вчинила саме так.