Ванкувер2022 🇺🇦
-
Добрый день. Кто-то сталкивался с заказом ортопедических стелек для обуви?
-
Як я Вас розумію. Ми під час авіашоу в Абботсфорді відчували такі флешбеки… я в парку гуляла, то просто ставала, закривала очі і рахувала про себе. Чоловік мене обіймав, поки літак пролітав далі. І розумію, що то все далеко вже, а підсвідомість не переконаєш
-
Так, брала консультацію. Ну нам імміграційний консультант порадив переїхати в 3 зону. І англ має бути 9. Це єдине Але там немає потрібної роботи Ну я не хочу міняти роботу, бо гарне місце, ну і знову переїзд я морально не вивезу🫠 От і шукаю які ще можуть бути варіанти Бо він запропонував тільки один Можливо якісь ще є
-
Привіт)) Можливо хтось щось може порадити, бо варіантом в мене зовсім немає. По роботі підхожу під провінційну програму як Entry Level and Semi-Skilled workers у харчовій промисловості. Живу та працюю в зоні 1 (Річмонд, Ванкувер). Балів набирається десь 65, це з англ 7. А прохідний 87🤯 В мене є магістратура і 4 роки кваліф.роботи в Україні, але по іншій спеціальності і як я зрозуміла то досвід не додається. Чи є якісь шляхи добрати бали не змінюючи роботу?
-
The following are current opportunities at YVR: Firefighters (Ref # 23-143) Project Engineer (Ref # 23-147) Human Resources Administrator - Total Rewards (Ref # 23-148) Baggage and Gate Scheduler - Part Time (Ref # 23-149) Manager, Innovation (Ref # 23-150) Baggage Systems Technician - Mechanical (Ref # 23-151) Here is also a link to the current opportunities page where you can apply directly www.yvr.ca/en/passengers/careers/current-opportunities
-
Спасибо большое 🤗
-
По поводу Польши не подскажу, у меня работодатель помимо бэкграундчек попросил нечто подобное, но с Украины показал ДиЯ, рассказал что оно такое, сделал выписку о несудимости, прокатило даже без перевода, перевели сами
-
Доброго дня! Хтось робив довідку про несудимість з Польщі? Як замовляли?