Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ксюша, імміграційних програм дійсно багато і з ними за один день не розібратись. Моя порада: не слухайте блохерів, а якомога більше читайте першоджерело. Також час від часу Mosaic, Success та деякі інші благодійні організації проводять семінари щодо імміграції. Постарайтесь на такий піти, буде дуже корисно.
-
Поэтому у нас в чате и свой пастор, и свой полицейский 😉
-
У нас в чате, как в семье, иногда бывают моменты "психологической разгрузки" 🤣🤣🤣, вы уж не сильно обижайтесь. 🤷♂️
-
Ви напишіть теми, які не потрібно обговорювати Перед тим як написати, я по пошуку передивилась відповіді, заздалегідь Якщо б ви не писали ЕЕ та ПТНХ Можливо, я б знайшла відповідь Так, я почала тільки сьогодні розглядати питання по PR Подивилась відео на YouTube Де розглядали PR у Британської Колумбії Так, тепер є питання Бо всі кажуть геть різне
-
Так, ладно, ворк пермит это фигня, кто сегодня вечером в Лэнгли на автодвиж (типа стритрейсеры там) ? Сам туда еду первый раз по наводке друга, поэтому не обижайтесь, если там вдруг никого не будет 🤣🤣🤣. Вот тут, если что: goo.gl/maps/dnmViqdZPhgHbEZV6
-
А вот и срачик нарисовался... Я же говорил... 🤣🤣🤣 t.me/govancouver2022/120879
-
во вторник в эдмонтоне на новый паспорт подал, вот теперь думаю на сколько мне продлят WP на 5 месяцев или на 1.5 года
-
у меня виза на 2.5 года, т.к. ограничена сроком действия паспорта
-
аа, ок, и WP получается на 3 года с даты въезда дали а не с даты получения визы. Ну круто, хоть какая-то хорошая новость сегодня, а то день не очень
-
от я не розумію, Ви вважаєте себе кращою за інших, що дозволяєте собі ображати людей? Вже не перший раз звертаю увагу як Ви Їдко відповідаєте на питання. Ну так не відповідайте, Вас ніхто не примушує Нормально відповісти і пояснити у Вас часу і сил немає а підколоти Ви завжди готові))
-
круто, спасибо. А через сколько после получения визы заехали?