Ванкувер2022 🇺🇦
-
То есть вы хотите получить 3000 и потом если вдруг вернуться. Так и пишите. Недели мало вам . Первые сутки вы будете спать. На вторые пойдете оформлять син и телефон ( он нужен в банке) , в банк нужна запись . Дебит получите сразу, кредитку в течении 2 недель. 3000 после этого всего оформляете и ждете до 5 рабочих дней
-
-
За права, дивлячись в яку провінцію, в Британській Колумбії, це у вас займе багато часу, вам потрібно пройти спочатку тестування, а потім здати водіння, на яке потрібно ще записатись, що з першого разу зазвичай буде через 1-2 місяці. В інших провінціях є можливість просто поміняти українські права. Тому багато чого залежить куди саме ви прилитете і де будете робити документи?! Я не знаю, як зараз по чергами, але в малених містах оформлення займає мало часу, теоретично, 2 дні вам вистачить на більшість документів і банківський рахунок, але вам потрібно мати адресу, куди все це потім буде приходити
-
Фільм про легендарну - історичну постать українського народу, зрозуміло, що фільм не претендує на історичну достовірність, але візуально фільм дуже гарний! Вартість не така вже й велика, якщо ви працюєте, а не сидите на соц. виплатах.
-
Так, і не було нічого в ті часи, що мало б викликати ностальгію!
-
Всем привет В ближайшее время хочу прилететь в Канаду получить ворк пермит, оформить Син, открыть счёт в банке и т.п. Подскажите успею ли я за неделю это сделать всё? Можно ли в банк записаться на встречу с европейского номера тел.? И нужно ли вообще записываться? В банке карту сразу дадут или потом по почте вышлют? Что ещё можно можно успеть сделать? Права поменять долго? Заранее спасибо
-
Ну, я транспорт имел в виду, а вот про магазины не подумал 🤔