Ванкувер2022 🇺🇦
-
А что происходит
-
Аминь получается
-
Це точно ☺️❤️👍
-
удачи! пойду тоже уже заниматься поиском работы 😊 прокрастинация завершена 😂
-
Бажаю знайти найкращу роботу, які ви самі хочете!
-
Та а шо, з канадцями скучно і не потриндиш про те і про інше:))) Тут хоч рідні відчуття!
-
Пошла писать очередное резюме и отправлять😂😂🙈 Поделюсь с вами своим волшебным опытом, когда найду свою работу❤️
-
Вот в этом и есть наша ментальность - большинство людей осудили, раскритиковали, обвинили "не хочу", "не буду"😂😂😂👍👍👍 Зато видите, я умею перетягивать одеяло на себя😜 Обращайтесь😂😂😂
-
Иду за сладкой ватой пока хиатус
-
То розумію. В пекарні я була з 11 ранку до 19 вечора. Це розбитий день. Діти самі по собі, ні на заняття їх не повезти, ні допомогти з уроками - нічого. То мій графік зараз - ідеальний. Я до 16 працюю. Встигаю з ними все зробити ще й покричати за срач дома😂
-
Работа есть, но работать не могу и не хочу, всё понятно
-
Так я ж и не говорю, что должен, это пример толерантности и проверка метода рекомендаций😂😂😂☺️
-
Я согласна с вами, более того, когда я не лично ходила по пекарням, а отправляла резюме, то я фото своих работ прикрепляла. И честно, у меня реально есть предложения с разных мест, в том числе и с шоколадной фабрики, с джин бинс, и с пару магазинов, но по их графику, на 6 утра, или ночные смены...
-
тут никто вам ничего не должен )
-
Я кстати где-то +100500 сообщений назад попкорн взял
-
Я знайшла роботу в пекарні спочатку, сама прийшла до них. Чоловік шукав місяці, потім будівництво було і розвозив піцу. З початку 2023 року я вже в системі освіти, а чоловік вже пару місяців на роботі по спеціальності в великій компанії. Син 18 років - роботу принесли в ручки йому, поклали на блюдечко😂 Зараз в двох місцях працює - кухарем в піцерії та миє в медичному центрі. Так що то все індивідуально дуже. Доречі, мої референси та моє резюме власноруч написане було саме причинами, чому мене в першу чергу розглядали. Це я до того, що не завжди типу експертна думка спеціаліста з написання резюме буде грати на руку. Я хотіла показати, що саме мені в мені самій подобається та чим я буду корисна, я так і зробила. Бо я не хочу бути, як всі з однаковими резюме🤪 Я ніколи не хотіла бути, як всі і робити як всі:)))