Ванкувер2022 🇺🇦
-
Якось тихіше стало, у всіх чатах. Враження, ніби вже більшість приїхала і облаштувалась. Побутових і адаптаційних питань, стало відчутно менше
-
Всем привет! Не знает ли кто-то в Ванкувере(северном Ванкувере) волейбольные кружки или где просто компании где собираются и играют в волейбол? Буду очень благодарен!
-
Я отправила на третью неделю(из 30 дней) и мой паспорт потеряла почта, почти на две недели. Спустя где-то 2 месяца с момента как мне отправили сообщение о вклейке, мне прислали паспорт с вклеенной визой. Я не знаю точно когда мой паспорт прибыл в консульство, но точно не в сроки. Так что я думаю, что 30 дней это простая формальность и можно отправлять позже. Но сразу скажу, это лично мой опыт, может у меня это было исключение. И кстати, можете подать заявление на получение электронной визы (вам пришлют файл, который надо распечатать и который является полноценной визой)
-
Всем привет! 👋 Прошу помощи, ищу работу в Ванкувере и его окрестностях. Английский на среднем уровне. Рассмотрю все варианты, спасибо всем заранее
-
Добрий вечір, підскажіть будьласка. Якщо я не зміг відправити паспорта на вклейку візи вчасно( давали 30 днів на це). Можно спробувати відправити на вклейку чи як можно отримати дозвіл на вклейку знов.
-
Ще одна порада. Як прийдете у IKEA. Почніть свій шопінг не с початку, як те задумано маркетологами. А відразу ідіть до кас. Там біля кас зазвичай знаходиться відділ уцінених меблів. Ті, що можуть бути з невеличкими подряпинами, або просто які повернули назад. Там ціни будуть суттєво нижчі
-
Точно, в MCC thrift shop можно смотреть.
-
Да, мы так прошли все семьёй без проблем.
-
Спасибо
-
Доброго дня. Подала анкету по CUAET на чоловіка, він турок. Подавали біометрію разом з моєю мамою - українка- їй пришов реквест на подачу паспорта для вклейки візи, чоловіку - ні. Чи варто ще чекати? Чи це значить, що іншим національностям візи по цій програмі не дають?
-
Ми купували кухонний стіл та стільці в мсс. В секонді образно кажучи) але результат нічого так вийшов
-
Добрый день, подскажите если есть номер msp но самой карты нет, где-то можно пройти бесплатно обследование по номеру ?
-
Всім привіт ) Якщо хтось найближчим часом планує летіти в Ванкувер або Вікторію і може взяти з собою персональні речі ( нічого забороненого, просто речі зимові) з полною оплатою звичайно що )) будь ласка напишить мені. Буду дуже вдячна за будь яку допомогу 🙂