Ванкувер2022 🇺🇦
-
В ВС два страховых покрытия: Basic - обязательный, и Optional - выборочный. На Basic у ICBC монополия. Т.е. купить эту страховку вы можете только у них. Без вариантов. Optional - есть выбор, но бывает что от ICBC выходит дешевле (у меня так, например). Стоимость страховки зависит от вашего стажа вождения, машины, самого страхового покрытия и других факторов. Подойдите к любому брокеру AutoPlan, и они вам рассчитают разные варианты покрытия. Тот же Sussex - это брокеры, не страховая компания.
-
Спасибо большое. Это можно просто в Service Canada сделать? а то про нотариальное заверение слышала, а где искать этого нотариуса не понимаю.
-
Я делала у Инны Евпак (Coquitlam), но кто-то находил варианты дешевле, чем у нее.
-
Но autoplan брокеры только ICBC-шные варианты optional страховки смогут просчитать, про варианты от других компаний (BCAA etc.) нужно будет в каждой из них спрашивать отдельно?
-
А сколько времени прошло между первым и вторым письмом у вас? А то мы тоже отправили 23 октября, и до сих пор нет ответа...
-
Вот здесь: t.me/govancouver2022/104214
-
Нет, они любые доступные варианты могут рассчитать. У них доступ ко всем страховым есть.
-
Первое письмо я отправила 23.10
-
Не, я про письмо о том, что в базе CRA нет наших данных, после которого нужно будет прислать заверенный affidavit про наш world income за 2021 год...
-
Доброго вечора усім, шукаю співмешканців на 1 грудня щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. Планую щось знайти щоб вийшло в районі $750-1200 за окрему кімнату. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Мені особисто потрібно щоб це був перший поверх - Більше місця як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни). Треба буде розприділити обовязки.
-
У меня не семейная страховка а единоличная)) Может поэтому меня быстрее проверить и отреагировали оперативнее, чем в вашем случае
-
Вот это хорошая информация, спасибо вам большое! 🤝 Надо будет заглянуть к ним поинтересоваться.