Ванкувер2022 🇺🇦
-
Они в любом городе есть
-
Підкажіть будьласка чи є в Ленглі безкоштовні курси англійської мови? Дякую
-
Податки - це індивідуальна річ та залежить від дуже багатьох чинників. Для того щоб платити стільки ж податків, що і ваши колеги треба щоб у вас співпадали майже усі ті чинники. Розмовляйте з колегами та дізнайтеся усі деталі як вони вираховують ці податки. Потім зв’яжіться з податковим бухгалтером та дізнайтеся, якщо та схема що і у ваших колег, працюватиме для вас.
-
Leavenworth (штат Вашингтон) , если есть американская виза
-
А есть альтернатива?
-
Також цікавить експертна думка на рахунок цього
-
После европейских рождественских ярмарок - это жалкое подобие. Сначала платишь 20 cad за вход ( они там от жадности совсем с ума сошли - лет 5 назад вход стоил 3 cad ), а потом тебя начинают брить по полной программе продавцы - глинтвейн долларов по 10 и т.д
-
Я сейчас в поисках думаю может вместе сможем взять, либо кто ищет подругу на подселение?
-
Добрый вечер, а есть кто девочки тут кто ищет квартиру?
-
Добрий вечір спільното, в мене питання питання зв’язане з income tax. Нещодавно отримав зарплату і вирахував що податок на income - 26%, поспілкувавшись з колегами з роботи, вони розповіли мені, що мають менший податок - 17%. Може хтось знає який податок насправді я повинен платити по CUAET візі?