Ванкувер2022 🇺🇦
-
Люди, привіт👋 Знаю, що це може бути малоймовірно, але все ж пробую: чи хтось вчора (12.11) не їхав по Lions Bridge близько 12 дня з відеореєстратором? В чому суть: через білого Рендж Ровера попали в аварію і він просто втік, спочатку притормозив, і не вийшовши з машини, просто втік. Страхова не покриє ремонт, поки не знайдемо цього водія. До поліції, кажуть, теж треба йти вже з відео. Маємо свідків, але вони теж номера не запам’ятали. Буду вдячний за будь яку пораду
-
По ссылке найдите город и ближайшее отделение сертифицированного врача в ВС secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Посмотрите в МЕС (Mountain Equipment Co-Op) - у них ок цены. Еще в Mark’s Warehouse - я у них хорошие термовки и куртку в прошлом году купила.
-
Лыжи, боарды, ботинки, шлемы - все есть в аренду на месте. Куртки / штаны / перчатки нужны свои.
-
Може у багатьох все так і є… зараз море програм, аби здоров‘я дозволяло. Ті самі пікери, що ріжуть гриби на фермах можуть отримати pr по аграрних програмах багато де… і це найпростіше - не треба ні мови, ні спеціальних знань. І вакансій море
-
Я також + На наступній неділі ідемо с дружиною у Уістлер на розвідку
-
Я якраз хотів зв’язатися з тими людьми, які планують це зробити, тому не знаю куди саме
-
Доброго вечора ! Хотів би дізнатись чи тут люди які планували їхати на лижний відпочинок. Давайте зв’яжемось )