Ванкувер2022 🇺🇦
-
Мы стараемся для вас)
-
ну мы стараемся 🫡😎
-
Иногда за общением интереснее наблюдать, чем за самой темой обсуждение😂
-
Кстати, я не знаю, какие это небольшие суммы и как у вас получается этот метод. Но, есть момент, что бабушкам нельзя скидывать на карты деньги, дабы, например, не лишить их субсидии...
-
А теперь продолжим😂😂☺️ А то я отлучалась😉 Ну нашли мы друг друга и??? Влад, вы же пишите о проверенных людях... А тут первый раз, наверное, человек в чате написал... Вы бы ему доверили хотя бы пару тысяч?
-
Підкажіть будь ласка, якщо подаватись по Express Entry (Federal Skilled Worker) то одним з факторів є job offer, а саме LMIA від роботодавця. Також по LMIA є наступна примітка: Your employer doesn’t need an LMIA to support your job offer if: 1) you have been working full-time for the employer on your work permit for at least 1 year (or an equal amount of part-time work) 2) you have a valid job offer, and 3) you have a valid work permit that is exempt from an LMIA under: - an international agreement - a federal-provincial agreement - the “Canadian interests” category Питання по 3 пункту - work permit який видавали по CUAET підпадає під це визначення чи варто знайти окремий перелік позицій/сфер, які підпадають під цей пункт?
-
Маємо для вас новий анонс, скоріш за все останні дати в цьому сезоні до Канкун, Мексика 🇲🇽💃🏝️ 📆Коли? 11-18 березня - 6 місць 19-25 березня - 6 місць Що включено? 🏔️ 6 днів подорожі 🚗 Орендований автомобіль ⛽️ Паливо, платні дороги та трансфери ⛺️ 6 ночей в апартаментах 🎭 Квитки в усі сеноти 🗿 Вхід в Chichen Itza ⛵ Прогулянка на катері та снорклінг 🏖 Дикий пляж 📍 Екскурсії та відвідування десятка крутих локацій 💵Ціна? $890 + переліт За деталями пишіть нам в особисті повідомлення 😉
-
И даже если меньшие суммы, увы, проходили...
-
Потому что такой доход на карту позволяет, по мнению государства, жить без субсидии
-
А такая, что у бабушки субсидию просто снимут😢🤷♀🤦♀