Ванкувер2022 🇺🇦
-
Мне понравилась эта, всё для чего-то в этой жизни😊👍: "Одного разу людина, невдоволена своїм життям, запитала у Бога: – Чому в мене така важка доля? Чому я маю нести свій хрест? Чи не можеш Ти дати мені легший? Я втомився від повсякденних труднощів! І ось сниться цій людині сон. Бачить він низку людей, що повільно йдуть, і кожен несе свій хрест. І сам він також йде серед цих людей. Втомився він іти, і здалося людині, що його хрест довший за інші. Тоді він зупинився, зняв хрест із плеча та відпиляв від нього шматочок. Іти стало набагато легше, і він швидко дійшов до місця, куди прямували всі. Але що ж це? Перед ним глибока прірва, і лише з іншого боку починається земля Вічного Щастя. Як же туди дістатися? Навколо не видно ні містка, ні кладки. Цей чоловік помітив, що люди, які йшли з ним, з легкістю переходили на інший бік. Вони знімали з плечей свої хрести, перекидали їх через прірву і переходили по них, як по містку. Тільки він не міг цього зробити. Його хрест був надто коротким. Чоловік гірко заплакав, говорячи: «Ах, якби ж я знав»… Прокинувшись, він більше не просив у Господа легшого хреста. *** Нести хрест — це не прокляття. Це боротьба зі злом, що є всередині кожного з нас і кожен має її вести. Це щоденний обов’язок шляху до звільнення. Кожному дається той хрест, який він зможе понести."
-
зрозумів гляну, дуже вдячний за відповіді і ваш час❣️
-
Подивіться на сайті ІСВС. Там і ціни, і процес, і запис.
-
підкажіть ще, а яка складає вартість здачі на права?
-
Ви можете купити собі механіку. Але якщо вмієте на механіці - то на автоматі проблем не буде.
-
Закажите в Киеве, там все сделают удалено, и перешлите. Так тоже можно
-
Добрый день! Искала в чате, но не нашла. Можно ли как-то попасть в консульство без электронной очереди (живая очередь)? Мне нужно для получения справки о несудимости. У меня нет дии, и не могу через банк зарегистрировать дию. Короче ее нет. А там только по Дие регистрация 😞
-
Вы можете онлайн сделать карту Монобанка и авторизоваться через неё на сайте консульства.
-
Хтось їздить на лижі? Можливо був чи поїде ? Можете поділись цінами місцями біля Ванкувера !!
-
Дивіться Mount Seymour, Grouse, Cypress, Whistler-Blackcomb. На кожному сайті написани ціни. Сніг цього року не дуже.
-
привет ребята такая ситуация, хочу получит PR у меня есть выписка о не судимости из ДIЯ, я могу ли я её заверить нотариально и перевести на английский язык без посольства Украины? Чтобы она стала актуальна для правительства Канады когда я буду подаваться на PR
-
Думаю о переезде, возможно появится))
-
ніхто не підкаже, чи є такий же теплий та душевний чатик в Онтаріо та/або Торонто?)