Ми сьогодні отримали work permit для нашої 14 річної дочки. (Коли ми приїхали в Канаду їй було 13 і тоді вона отримала стаді перміт). Для цього ми в неділю поїхали на кордон зі США в Tsawwassen. Спочатку ми пішли до американських офіцерів, там взяли мої (батька) та дочки паспорти та ворк перміти, ввели їх в базу також взяли мої відбитки пальців та зробили фото, після цього видали документ який ми віддали вже канадським офіцерам. Також канадський офіцер зробив копії наших паспортів, пермітів (мого ворк та дочки стаді) а також дочки медогляду, та назначив апойтмент на сьогодні. Сьогодні дочка здала біометрику та отримала ворк перміт без обмежень! Всюди де нас питали, що нам потрібно, (на американській чи канадській стороні) ми відповідали що ворк перміт для дочки тому, що вона хоче працювати на канікулах. Також спочатку ворк перміт видали з обмеженнями, але я вказав на те що дочка пройшла медогляд і офіцер переробив ворк перміт! Можливо комусь пригодиться ця інформація. Дякуємо за допомогу та консультацію
Yuliia