Ванкувер2022 🇺🇦
-
А представляете, завтра Владлен поменяет фото на другого певца😂☺️
-
Народ привіт 🖐🏻 Шукаємо чоловіка і жінку які нещодавно приходили на прохідну порту Cargill в North Vancouver. Чекаю на Вас в приватному повідомлені! 🙏🤗
-
А что вы там делали? Я там друга недавно встречал моряка) интересно очень
-
Так вы просто решили устроить перепись дебилов? 😁
-
Шукаю людину, як допоможе прибрати 1 кімнатну квартиру. Локація - North Vancouver, Lynn Valley (зручно добиратися громадьським транспортом). Пишіть у приват, дякую.
-
Если Cargill Вам ничего не говорит, значит мы ищем не Вас 😉
-
Всім привіт планую прилетіти до вашого прекрасного міста 😎 Шукаю кімнату на 3 дні. За оплату домовимось ☺️
-
Вежливо. Говорит о многом
-
Нужно доздать только кровь по мед экзамену куает, кто знает где в коквитламе с мсп сделают бесплатно?
-
Не так давно я тут писала що мені хакнули рахунок в TDbank. Були списання (не мої) на єпл.ком... Ось як це вирішив банк: 3 нові картки 🤦🏻♀ хоча хакнули сам рахунок... Потім ,після 3х карт вони таки вирішили заморозити рахунок і відкрити новий. Але раз 10 мені сказали що перший раз бачать і чують таку ситуацію. Шахрайство підтвердили ,гроші повернули...ніби все ок... Що могло піти не так? З мого нового рахунку через 2 дні знову списання🤣 Отакий прикол... новим рахунком навіть не користувалась) Отакі пригоди 🤌
-
Врач сказал
-
Ок, понял, спасибо
-
Да, просто брат, до 14 скзаали только х-рей, а вот уже 15 нужно кровь
-
Ок, семейному если позвонить, ок? Так можно?