Ванкувер2022 🇺🇦
-
😬 ми трохи далі від Нанаймо, і це дійсно проблема - піти нема куди (якісь пару півнушок є, волмарт, заправки😂😂😂). В Нанаймо в нас поїздки до Українського магазину, інколи з друзями в костко. І влітку на березі посидіти, дітям на майданчику погратись. Так що, правда. Але поки маємо бути тут. Так все складається. А ще із розваг - піти в доларами за різним непотребом:), а коли не хочеться їхати нікуди - гуляємо в поштову скриньку😂 (треба від будинку пройти хвилин 5). На тих стежках вже набридло ходити, нічого нового - дерева і мох😖
-
Пока Нанаймо не в топе 1200 км в радиусе Ванкувера)
-
На выходные съездить - самое оно
-
Сам город - да, Виктория крута, но жить там за оверпрайс я б не хотел
-
При чем даже в радиусе 50км - очень много всего. Чего не скажешь о Виктории. Да и развязки там и перевал - убогие
-
Вот тут мы сошлись
-
На выходные можно много где съездить на острове И водопады, и Тофины с китами, и тд Нанаймо не в топе
-
Я не говорю что он крут, он географически удобен, а мест куда съездить на острове - предостаточно
-
Вот тут согласен
-
Считать Нанаймо крутым городом из-за нескольких хайков... Ну такое
-
В качестве поездки на выходные - да, в Нанаймо делать нечего. Тут спорить не о чем )
-
Сразу видно, человек был везде на тропинках ) и на Дюк принт ходил и вокруг Лост и Вествуд лейка и на водопады все в округе съездил ))
-
Обычные лесные тропинки Если дело в количестве, тот в целом по Британской Колумбии их тысячи Нанаймские ничем не выделяются Повторюсь кроме Острова Нью-Касл, там кайфовый хайк вокруг острова, мне очень понравился
-
Ну хайки я не сравнивал.
-
И полсотни хайков в округе ... ) ну да кесарю кесарево ))
-
И шо и шо ?))
-
Согласен Жил в Нанаймо какое-то время, это пздц) С Викторией небо и земля Кроме нескольких парков у океана, и острова куда мы плавали на байдарке, всё грустно
-
Ну мне уже не срочно)
-
Програма для дітей strong start (проходить у школах, безкоштовно, діти мають бути з дорослим), також дивіться розділ early years у вашому локальному community / recreation center. Садочки для цього віку ще треба знайти з вільними місцями, тому телефонуйте у всі і дізнавайтеся, ставайте у список очікування
-
По молочке не подскажу (мы своих давно выкормили 🤣), а ссылочку вам в личку кинул.