Ванкувер2022 🇺🇦
-
Подскажите пожалуйста что это за программа? Или какие-то приложения на английском для сдачи экзамена на водительские права. Спасибо
-
і мені лінк будь ласка)
-
Хороший план! Придержуюсь такої ж думки.
-
Я подключал, в тц зашёл в Shaw там все оформили, дали роутер и сам дома подключил, оплачивал потом уже через интернет, главное что бы в квартире был кабель, сами подключаете и он через минут 15 час активируется
-
Подскажите, смотрю жилье, пишут такую фразу Lease: at least one year Я правильно понимаю, что имеется ввиду аренда жилья минимум год?
-
Автомобільну тематику обговорюють у каналі за посиланням нижче. Якщо коротко, на мій погляд car lease має сенс якщо ви працюєте на свою компанію, оформлені як підприємець (incorporated) та маєте змогу «записувати» платню за lease зі своїх податків. t.me/tachkiVan
-
😻 красота
-
Добрий ранок, панове і панянки! Другу неділю мешкаю у Ванкувері, підкажіть де краще пройти медичну комісію? Чи мед.ком. платно, чи є безкоштовна - хто приїхав по Cuaet?
-
Ребята, скажите пожалуйста, когда-то я встречала тут информацию, что первые пол года не надо платить налоги. Как это понимать?
-
Люди роблять переклад receipts які вони отримали за сплату за medical exam у Європі, якщо вони не англійською мовою зроблені. Потім надсилають їх до зазначеної за посиланням адреси у місті Вікторія задля отримання відшкодування за той exam