Ванкувер2022 🇺🇦
-
Это ужасно особенно для всех нас кто боится теперь этих звуков. Но я уверена что если вы напишите а тут именно надо писать а не говорить то все будет хорошо. Тут пока не пожалуешься официально ничего не дождёшься. Но обязательно будьте максимально милы
-
Так, обов’язково сьогодні напишу. Я не думала що це буде кожен місяць 😳
-
-
Не предупредили даже приблизительно. Люди перепуганные повыскакивали, муж говорит, с котами, етс. Я сидела дома, смотрела на своих перепуганных Котов и пыталась придумать хоть какой-то механизм, как я на костылях с котами и мужем буду «выбегать» (самой смешно) с 18 этажа.
-
😳 Ми в Сюррей живемо, коли перший раз почули, відчуття що «наздогнало» серце випригувало
-
Червоного Хреста вже давно немає. Є організація Success. Готель надають за наявності місць - іноді місця є, іноді нема.
-
Це добре що в Вас є повідомлення стосовно перевірок, для нас це сюрприз кожен раз Доречі, ідея виходити на вулицю в цей час, може бути гарна в випадку з дитиною наприклад
-
писать в контакты именно этого центра письмо и указать свой номер заявки. они почистят
-
Здравствуйте дорогие Украинцы. Вопрос экстренного характера. На 20 октября была назначена биометрия,но спасибо транспорту и незнанию Германии,опоздали в визовый центр. Теперь не могу перезаписаться. Не пропускает система.Может кто-то сталкивался с такой проблемой. Помогите🙏
-
Всім привіт, в мене таке питання. Чи перевіряють у вас в домах пожежну систему? Якщо так то як часто це трапляється? У нас в домі це роблять кожен місяць, і тривога звучить так, що навевно можна мертвого розбудити! Цікаво це у всіх такі перевірки🤔❔
-
Хто на днях прилітав у Ванкувер, чи є ще організація Червоний Хрест і чи заселяють ще на 2 тиждні у Річмонді?