Ванкувер2022 🇺🇦
-
Друзі , а де краще здавати зараз медікал, що б було безкоштовно і без проблем . Бо ми коли прилетіли ще у червні - здавали за гроші, зараз треба батькам здати . Знаю що зараз плату відмінили . Поділитеся своїми адресами та враженнями, на перед дуже вдячний.
-
Ну или так: 🤣🤣🤣 t.me/govancouver2022/66991
-
Глюк на сайте, скоро починят. Это известная проблема
-
Доброго дня. Мені та жінці вже вклеіли візи. На дитину чекаємо з 21 жовтня 2022р. листа на вклейку візи. Але зайшовши на свій акаунт у IRCC, отримав, що усі статуси, заявники видалені. Чистый лист. Але раніше зберіг номери заяв та листи. Написав в кризис підтримку(описав проблему яка виникла). Завтра спробую поїхати до vfs global, що там скажуть. Але я реально незнаю, що ще робити.
-
Привіт із Німеччини. Квартири може і оплачують, але їх треба шукати самостійно. І є ліміт. До прикладу, в Мюнхені фіг що знайдеш. Плюс багато хто не думає про те, що ця «допомога» лягає додатковими тягарем на тих, хто працює. І дуже довго вас тягнути не будуть. Так що доведеться напружуватися, якщо не одразу, то згодом.
-
Добридень! Підкажіть, будь ласка, з тих, хто нещодано (останні 3-5 місяців) подав заявку на візу з відміткою в анкеті про бажання отримати і робочий дозвіл такою (ворк перміт), ви отримати візу на 3 роки (на термін дїї ворк перміту) чи до кінця дії паспорта (більше 3х років)?
-
Дорослі вже отримали лист на вклейку, а дитина ще на розгляді, 15 років😭
-
Всем привет, срочно ищу работу, был опыт в сфере маркетинга Facebook ads, создание креативов, 3д моушн дизайн, продажи консультации, продвижение, а так же стройки, покраски, мувинг, ремонты, работа на складах, логистика, line operator, уровень Английского А2-B1. Если у кого-то есть предложения, возможность узнать у своей фирмы, или подскажите с этим, буду очень благодарен
-
Канада - в плане кол-ва рабочих часов ничем не отличается от другой страны. Полный рабочий день - 8 часов. Можно частично-по-часово. Все как везде.
-
мне тоже в Вене за 3 дня вклеили
-
Ясно, дякую Вам велике)