Ванкувер2022 🇺🇦
-
Вже в особистих обговорили, дякую 🙏👍
-
Вот питали
-
Я маю її телефон можу дати. Кому потрібно хто може допомогти.
-
Тут
-
Якщо її основна мета назбирати на квиток у Європу - то ми могли б зібрати по 10 доларів і допомогти людині.
-
Я також можу 100 баксів накинути на це діло.
-
Якщо у когось є друзі, або знайомі в європі, що зможуть їй допомогти з оформленням, давайте скооперуємось, сплануємо і потім дізнаємось, чи згодна на таке
-
Я 100 відсотків їх мети не знаю нажаль. Я спілкувалася з нею лише через телефон. Особисто людину не знаю, але я відчуваю що вона порядна. Бо навіть зараз я їй зателефонувала і сказала що їй можуть дзвонити різні люди щодо роботи, щоб вона мала при собі папірець бумаги та ручку, на всяк випадок. То людина від радощів плакала. Бо світ не без добрих людей 🙏
-
Я готовий оплатити недорогий квиток наприклад в німеччину, але треба спланувати хто її там зустріне і допоможе на виплати податися.
-
Питання таке що хтось взяти це так скажімо на контроль. Я нажаль на острові Ванкувер і не маю можливості координувати цей процес з звідси.
-
Я в бостон бар, якщо знайдеться хтось, в кого є друзі за океаном, то зможу з‘їздити в ванкувер, передати квитки. Бо друзів, що зможуть зустріти в європі не маю.
-
Я з тією жіночкою довго спілкувався, ніслова за квиток назад до європи не сзказала, тільки за роботу питала. Тут варто точно уточнити, чи їй це потрібно чи ні
-
Та і цікаво чому вона у ванкувері, не краще місце для пенсіонерів, тут молодь не витримує в кого є вєфізична сила і якись рівень англійського
-
мож ей с какими психологами пообщаться или с социальными службами? какие у нее вообще цели, планы? в таком возрасте я не представляю как она будет выживать в Ванкувере, если кто-то не возьмет ее на (почти) полное содержание - церковь, волонтеры, хз.
-
Тут дуже багато запитань до неї, чому як і навіщо. Чому Німеччина, чи є там хтось у неї, чи вона просто аби куда втекти хоче