Ванкувер2022 🇺🇦
-
t.me/GoVancouverUA/3135
-
Всім привіт, підкажіть якою поштою можна передати маленьку пачку до 500 грам в Україну.
-
Дякую🙌
-
Зависит от содержания пачки, могут и не взять )
-
20 вересня 2024 року - Укрпошта підписала з Поштою Канади двосторонню угоду про продовження дії знижок на тарифи: 10% на габаритні посилки та 15% на «Дрібний пакет PRIME». За перший рік дії угоди обсяги посилок між Україною та Канадою збільшились на понад 25%, тож ми з партнерами вирішили продовжити дію знижок. Відправляти можна з будь-якого з 7 000+ відділень Укрпошти до будь-якого з 6200+ відділень Пошти Канади і навпаки. Тарифи діють в обидва напрямки.
-
Минутка юмора из отпуска: Как вам такая ручная кладь на рейсе из Лос-Анджелеса до рынка Барабашова Тампы? 🤣🤣 Это банановый ящик, причем без крышки. Жалко, не увидел, что в нем было.
-
Здається studio з ремонтом в Yaletown. В будівлі є великий закритий басейн, джакузі, сауна, спортзал. Я, проживши там рік, заключила новий контракт, який хочу достроково припинити через інші обставини, і тому хочу допомогти власнику якнайшвидше знайти орендаря. Ціна 2500 за 1 місяць. Пишіть (236)9924388
-
А мне интересно, кто у каких мастеров использует бенефиты на массаж? Порекомендуйте😉
-
Хэллоуин приближается... пора обсуждать привидения🤣☺️
-
Так я ж хочу в первой половине дня🤣🤣🤣