Ванкувер2022 🇺🇦
-
-
Sorry, что то пропустила. По какому поводу депрессия?
-
Извините, если что личное. Может просто что то, что касается всех. Просто сама в таком состоянии сейчас, могла пропустить важные новости. Sorry!
-
Це важлива подія, важливо не давати людям навколо забувати, що у нас війна! Важливо знайомити оточуючий світ з українською культурою, сепарувати нас від росіян, показувати наші давні-придатні традиції! 17 грудня біля Ванкувер Арт Галері велика зустріч для всіх українців! Будемомо підводити підсумки року і колядувати з ВЕРТЕПОМ «Нова Радість»! Покажемо канадцям, яка українська культура прекрасна! Початк 13.00, вертеп виступатиме в 14.00 facebook.com/events/s/emergency-rally-in-support-of-/1148389832796385/
-
Всім привіт! Я сертифікований тренер Софія, хочу запросити дівчат потанцювати разом в Pro Pole Fitness Studio, яка була створена українцями в Ванкувері🇺🇦 Щоб записатися, можете писати на інстаграм студії, або особисто мені☺️ 💃🏼@propolefitness 💃🏻@sofiia_sh_ Мій графік: Вт/Чт/Сб - 10:00 pole dance conditioning (тренування за допомогою пілона: відпрацювання легких трюків, підкачування за допомогою пілона, руки, прес, ноги, спина) - 11:00 stretching back (мобілізація спини та розтяжка плеч) - 13:00 exotic hard (складний рівень танців exotic pole) - 14:00 exotic all levels (рівень для всіх) В нашій студії ще дуже багато напрямків для створення здорового тілу та вираження емоцій через відчуття себе💋 Пробне заняття 20cad Студія занаходиться в Aberdeen Square
-
🎆Вceм пpивет Зaнимaюсь нaбopoм кoмaнды для coвмеcтного зapaбoтка на apбитpaже kpuптовалюты Oбучeниe бecплaтное, мoй интepeс в мaлом пpoцeнте от пpибыли Paбота пoлнocтью диcтaнционнaя Тopгуeм только нa биpжaх-гигaнтaх бeз paзличныx обмeнок и стopoнних сaйтов ⚡️Пo всeм вопpocам в лс