Ванкувер2022 🇺🇦
-
я пытаюсь его найти и не могу
-
Я знаю что это и как.
-
Вот тут читал?
-
Upfront Edge program support and FAQs - Rogers www.rogers.com/support/mobility/upfront-edge-program-faqs
-
Панство, кому потрібно ліжко, віддаю без матрасу. $200, можу доставити, але за додаткові кошти і лише коли буду у Ванкувері. Якщо ціна зависока, пишить у приватні, домовимось.
-
Ну, там, наверное, нужно 2 года на контракте оставаться... Будет штраф, если раньше уйти. И телефон надо будет или вернуть, или купить через 2 года. И ещё непонятно, как они будут оценивать good working condition 🤣🤣🤣 скажут, что у вас царапины, и все, гоните бабло и оставьте свой старый хлам себе 🤣🤣
-
Два убера и два дурдаша 🤣
-
Шановні батьки! Незабаром почнуться зимові канікули і я готова запропонувати вам допомогу в організації дозвілля для ваших діточок! Якщо Вам потрібен догляд за дитиною протягом цього періоду, звертайтеся до мене. Я готова працювати у вас вдома чи у паті-румі, а також приймати дітей у себе вдома. Я професійний арт-терапевт з досвідом роботи. Ми весело проведемо час в теплій та дружбою атмосфері. Зможу провести творчий майстер-клас або цікаве заняття, використовуючи свій досвід в арт-терапії для максимального задоволення та пізнавального досвіду ваших дітей. Піклування та розваги гарантовані! Ця пропозиція доступна як в індивідуальному порядку, так і для групи. Не соромтеся звертатися, щоб обговорити деталі та домовитися про найкращий варіант для вас і ваших дітей. З любов'ю до дітей, Світлана 🤍
-
Да 😄 можно на улице на лавочке, или палатку собой, хотел узнать есть в Канаде Ванкувере или Торонто ночлег для малообеспеченных на день два или на неделю две?