Ванкувер2022 🇺🇦
-
Много курсов. Если вы бухгалтер найдите бесплатный курс quickbooks online course. Я в свое время вывалила $5000 за трёхместный курс компьютеризированного аккаунтинга. Потом брала бух. Курсы в BCIT и бросила. Я никогда не была бухгалтером. Но сейчас мне очень помогает, я делаю bookkeeping на свои 3 мелкие компании сама.
-
Да, безусловно надо изучать и начинать с нуля. Начала изучать по немногу Канадское налоговое законодательство , потом приступлю к бухгалтерии. Не знаете, есть ли онлайн курсы или другие источники для системного изучения? Информации в сети много, понимаю, но нужен системный подход
-
Написал в личку @xaronsimon
-
Дякую. Чекаю. А то учора прилетіли двоє з Київа, ми їх тимчасово прихистили. Вони пішли робити сін, а там черга 200 чоловік
-
Аа, да? А я всерьёз подумала)) я поняла, что рано
-
Да, понимаю)
-
Що до того, де записатся на отримання пластикової картки медичного страхування. Організація ua.uahelp.ca ( за що їй уклін до долу) допомагає новоприбулим українцям зробити купу процедур в одному місті за день, замість того, що б шукати різні офісі і витрачати час. Там можна: -отримати sin number (ідентифікаційни канадський код платника податків ) -записатися на медстрахування - отримати апоінтмент на здачу прав / внутрішню айді картку -податися на окрему фінансову допомогу від провінції Британська Колумбія -мати консультацію що до пошуку роботи від працівника центру зайнятості - ширнутися вакциною проти ковіду Все це можна зробити раз на місяць в один день в одному місті . Наступний запис на 17/8/2022 ua.uahelp.ca/settlement-assistance