Ванкувер2022 🇺🇦
-
Обов'язково потрібно знімати обмеження чи якщо хочеш працювати в сфері де є обмеження? Дякую.
-
Вроде всем. У меня не спрашивали выписку из банка.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, по CUAET( июнь,июль) сколько у ваших родственников, друзей проходит времени после сдачи БИО и до принятия решения? Свекровь сдала 1,5 месяца назад, и до сих пор нет продвижения по аппликации( Благодарю.
-
а кто-то уже на визу из Канады подавался кстати? кто летел по фоил-лесс. я 4 июля сделала апликейшен и тишина))
-
с момента заполнения апликейшена до апрува у меня было около двух недель. на почту пришел быстро, за дней 5. у знакомых приблизительно такой же тайминг
-
Спасибо!
-
1. создаете апликейшен в своем IRCC аккаунте. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#medical - вот тут в разеле How to remove the job restrictions on your open work permit есть пошаговая инструкция по заполнению апликейшена 2. получаете апрув 3. новый ворк пермит приходит вам в почтовый ящик
-
Можно поподробней?
-
Привет! В этом канале почти никогда не указан источник информации. Приглашайте пожалуйста автора или комьюнити, если это не авторский контент. Спасибо!
-
Добрий день, поділіться контактами лікаря, у якого можна пройти медогляд. Дякую.
-
UPD щодо фінансової допомоги від провінції. Щойно мені зателефонувала представителька міністерства с приводу нашої заявки. Сказала що ця допомога спрямована на людей с дуже низьким прибутком, не будуть давати усім як за федеральної програми. Дивляться кожного і перевіряють чи є якесь майно чи авто, скільки грошей на рахунку та чи є робота, проводять співбесіду з усіма членами родини. Сказали тому що в нас є гроші на рахунку (отримали $3000 кожний по федеральній фінансовій допомозі) та тому що в мого чоловіка є хоч і не постійна і малоприбуткова робота, і в мене також є короткостроковий контракт, то нам цю щомісячну допомогу поки що не дадуть. Але наша анкета буде активна і якщо сума на наших рахунках (рахують на сім‘ю а не на кожну людину окремо) буде нижча ніж $1000 і в нас не буде ніякого прибутку то тоді ми можемо розраховувати на фін допомогу. Люди які писали що можна просто зняти усі гроші з рахунку і подаватись, не вважайте себе «найрозумнішими», бо усе перевіряється не просто через систему, а розумні люди розглядають кожну заявку і якщо дали таки допомогу, звітувати і надсилати документи потрібно буде кожного місяця. Скажемо ви отримали допомогу у вересні, в перший тиждень жовтня треба буде надіслати усі документи знову і виписки із банку теж і якщо ваше фін становище покращиться з моменту отримання допомоги, то її можуть урізати або припинити зовсім. Сподіваюсь комусь стане в нагоді.
-
Подскажите, кто -то снимал ограничения с Work Permit online ?