Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всем, добрый день! Скажите пожалуйста, есть кто-нибудь, кто проживает в Чилливак?
-
Нас в основном драйвила погода, которая более лайтовая зимой, чем в Торонто. И West Coast – Сиэтл, Сан Фран рядом, больше движа, который нам был интересен. Что не учитывали, а думаю, что стоило бы - это нюансы получения PR в разных провинциях. Есть смысл поехать вначале в менее популярные города и провинции, более уверенно получить PR, а дальше экспериментировать с местом проживания. Дорого ли в Ванкувере - да, но и “шансов” больше. Медицина - недавно писал про это, вроде всё норм с ней. 🤷
-
Всім привіт. Хлопці та дівчата є тут такі, хто прожив якийсь час у Ванкувері і поїхав звідти з якогось приводу. Прошу назвати ті самі причини. Їду по CUAET, мені 33 роки, їду один, працював юристом, менеджером з продажу, ріелтором, періодично був актором реклами, але готовий почати все з нового аркуша так би мовити, тому що моя професія знаю, що потрібно відмінної англійської, а в мене з цим не дуже добре. Хто вже живе у Ванкувері, кому не важко також прошу написати чому ви обрали це місто. Загалом вибираю провінцію для того, щоб знайти, куди саме їхати, щоб зрозуміти плюси та мінуси тай загалом може щось можете порадити. Для мене головне зробити Гражданство Канади, де це та як буде проще зробити, наскільки буде тякше це зробити в Ванкувері порівняно із Винніпегом. Знайомі звуть до Винніпегу, кажуть що буде проще, но тягне чомусь до Ванкуверу. 😂Зазделегідь дякую.
-
Хто знає в яких клініках можна пройти медогляд без номеру медичного страхування, тільки з сін намбером?
-
Напишите мне - 778.317.6393 - нужны снимки жилья на здачу
-
Surrey значительно больше, чем люди его себе представляют, отсюда и не вполне верное представление о его безопасности. В целом он не так значительно отличается по безопасности от Ванкувера.
-
И самый не безопасный(
-
Спасибо большое
-
Можно Бернаби ещё если ближе нужно
-
Смотря какой бюджет и требования, естественно
-
Richmond, Port Coquitlam, Coquitlam, Langley, Abbotsford