Ванкувер2022 🇺🇦
-
видел в славянских магазинах, польском, украинском
-
Питаннячко)) Тему эту уже пережовывали много раз, но всё же, кто как решил. Вклейка визы после въезда по фойлес визе. Начал заполнять опросник в аккаунте, есть пункт про оплату и два варианта: - я плачу - я освобождён от оплаты Какой выбирать? Потому как есть разъяснение, кто освобожден от оплаты, но не до конца понимаю, КУАЕТ подпадает ли... На Канада.Ка четко написано, что украинцы освобождены от оплаты, без указания, где подаваться на вклейку. Но в чатиках пишут, что из Канады уже платная вклейка... В итоге, что выбирать из двух пунктов? У кого какой опыт был?
-
Всім привіт) Ми з чоловіком приїхали у Ванкувер і отримали готель до 11 лютого, але знайшли квартиру з 1 березня і в нас немає можливості продовжити цей готель, я вже звязувалась з сексесом. Тому ми шукаємо якісь варіанти де можна залишитися, бажано безкоштовно, або за невеличкий прайс, бо ще не отримали роботу і арбнб для нас буде обтяжливо. Тому якщо хтось щось може чимось допомогти буду дуже вдячна🇺🇦♥️
-
Ничего необычного. Бомж зашёл в банк, снял бабла, скинул старые штаны. И правильно, зачем они ему нужны, есть бабло, купит "новые", если конечно по пути не зайдет в канабис стор
-
Привет. Выше кидали объявление: t.me/govancouver2022/71310
-
Найсильніша школа - UBC Ballroom Dance Club. Наступна за ними - Crystal Ballroom. Також є Broadway Ballroom. У двох останніх точно є українські інструктори, які в Україні самі тренувались, тобто в них досить високий рівень і методика, до якої ми звикли. Також є тренер за прізвищем Яндель, якщо я не помиляюсь. Він спеціалізується на Pro-Am і в нього була своя маленька школа, але я не впевнена що він ще танцює.