Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всех приветствую! Кто как готовился на сдачу прав в Канаде? Есть ли какие то сайты приложения?! Спасибо за ответ!
-
мне порекомендовали взять пару уроков с инструктором перед сдачей и сдавать на этой же машине. Думаю, так и поступлю.
-
Є офіційна аплікація . Я готувалася до теорії по ній і читала книгу з правилами, вона також в аплікації
-
Здравствуйте. Меня зовут Александра. Я парикмахер с очень плохим английским, ищу работу. Живу в Бёрнаби.
-
Сам доктор в клинике ничего не смотрел, только дал направление
-
нет, на рентген и кровь отправили в клинику рядом. Рентген сделали сразу, а в клинике, где кровь, они уже не принимали walk-ins, поэтому пришли в другой день
-
ну если кому-то будет актуально через месяц, то без проблем)
-
напишите пожалуйста потом свой опыт
-
Да, как раз через месяц будет актуально!
-
Дуже дякую!
-
У мене чоловік брав як раз пару уроків з інструктором після першого провалу здачі вождіння🙂 Інструктор покаже нюанси маршруту за яким можливо ви поїдете та відкорегує манеру вождіння аби ви здали практику
-
Ми теж у жовтні подали заявку, мені прийшов запит на вклейку, а дітям ні. Відправили в Австрію без запиту. Дітям вклеювали трішки довше чим мені. Там є спеціальний перелік документів, які треба відправити, якщо немає запиту на вклейку.