Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ну страховку и так платить надо.
-
200 це мінімум , на авто можна робити більше чим на вело Страховку ви і так оплачуєте Бензин - так, витрата Робочі дні в убері зазвичай це 6 днів в тиждень 🌚 Інший тип роботи , якщо людина працьовита , вона заробить там більше значно чим на інших роботах які пропонують нам тут на початку 5-6000 в місяць мін виходить , а не 3
-
-
Делюсь опытом, искали три недели, объездили кучу вариантов заполнили кучу заявок, практически везде хотели референсы пруф оф имплоймент либо оплату на пол года вперёд предлагали, одна Канадка вроде как согласилась взять без всего этого так как типо хотела помочь Украинцам, неделю морочила голову что якобы встретимся всё подпишем, в итоге передумала написала жильё более не доступно 🤯, но кто ищет тот найдёт на 3 неделю мы сняли отличную квартиру. Мой совет если есть возможность и планы купить авто не медлите, с авто поиски проходят намного быстрее да и разница в цене на транспорт и бензин не велика, когда вы катаетесь по всем зонам Ванкувера. Пишите сразу что хотите посмотреть, там на месте договаривайтесь, тогда вам будут отвечать.
-
На жаль будемо реалістами Далеко на всі дозволяють переробку та ще ц доплачують за неї так, як повинні ) в теорія це все звісно працює Я більше про практику та реалії сьогодення Я лікар який ніколи не працював раніше в доставці, життя повернулось інакше Шкода , до не взнала про це раніше Так як більше місяця шукала роботу і просто гаяла час Рахую-це прекрасний варіант по прильоту мати кошти реальні, а не гаяти час просто на дивані Паралельно звісно шукати роботу ) Це особисто моя думка🙃
-
кто нибудь знает, есть в Канаде сайт заказчиков-исполнителей типа fixly польского?
-
У Вас все вийде! Нехай щастить🙏❤️
-
З моїми трьома хлопцями не встигаю смажити…
-
Привіт З наших хтось працює в Telus ? Потрібно підключити інет вдома. Було б не погано мати знижку та швидкість опрацювання заявки Дякую за відгук
-
написано що программа повинна закінчитись 31 березня, а виплати будуть до 4 червня
-
Здравствуйте. Нужно 4 номера.
-
Підкажіть будь ласка.Якщо я подав анкету на Cuaet,але розумію що не встигну виїхати до 31 березня,я можу подати ще одну анкету на термінову візу без фольги?