Ванкувер2022 🇺🇦
-
Первая платит за врачей грубо говоря а вторая за лекарство
-
Сначала plan c (100% покрывает)на год, а дальше зависит от вашего дохода, в том числе за пределами канады, только указывать же в долларах нужно)
-
Підскажіть куди телефонувати якщо поруч з домом є собака яка очевидно загубилась але спіймати її не реально . Тікає. Місто ленглі
-
Langley Animal Protection Society, (604) 857-5055
-
Дорогий Павло з днем народження вас!!! Ніколи вас не бачила, та чат ваш почала читати ще до приїзду у Канаду. І завдяки вам було більше розуміння що потрібно робити. Дуже пишаюся вашою наснагою до життя тому бажаю не збавляти темпів! Успіхів вам на всіх шляхах! Ви вже майже як рідний! Сподіваюся що колись і зустрінемось на якій великій вечірці. Здоров'я міцного та кохання як океан!🥳🥳🥳🥳🎂
-
Добрый день, подскажите, за сколько дней реально открыть банковский счет для финансовой помощи? и на эту помощь нужно податься до 31 марта или въехать в страну до 31 марта, а податься можно до июня? а то нашла разную инфу. Мы по плану прилетаем 28 марта, и вот думаю, успеем ли подать на выплату?
-
спасибо)
-
Доброго дня. Буду дуже вдячна за консультацію з приводу вступу до ВИШу Канади. З чого починати,де зробити нострифікацію шкільного атестату,переклад документів (апостіль), екзамен на знання англ мови, скільки потрібно коштів та часу,щоб подати документи до університету. Дякую!
-
😔😔😔😔😔 Доброго дня. Я розумію, що зараз всім важко, але я хочу попросити допомоги для дитини. Потрібні продукти, одяг, памперси тощо. Дитина у лікарні з діагнозом пневмонія. Батьків у сонечка немає, є лише бабуся, яка замінює йому і маму, і тата. Сьогодні у малюка день народження та нажаль, у бабусі немає можливості привітати зайчика навіть печивом... Живуть вони з бабусею на її пенсію (яку цього місяця вона витратила на лікування малюка), можливості купити дитині щось із фруктів або смакот, у неї немає. Тому ми вирішили звернутися до людей за допомогою. Хто чим може допомогти, ми будемо вдячні. У кого є можливість допомогти дитині з продуктами або гривнею, ми будемо вам дуже вдячні. Адресу пошти або контакти можу написати в особисті. Можливо у когось є можливість допомогти 5-10 гривень, номер карти бабусі: 5375235109459188 Мироненко Валентина Прошу вас, хто чим може допомогти, ми всьому будемо вдячні!!! Допоможіть будь ласка зробити дитину трохи щасливішою.