Ванкувер2022 🇺🇦
-
Нужен 4й класс, а на него еще учиться после 5ого нужно, процесс на пару месяцев
-
на укр не возьмут на бус
-
Привет пока на украинских, буду менять
-
есть 4й класс водительского?
-
нажаль ні, там невелика компанія, 20-25 працівників разом з керівництвом
-
а вакансии есть?
-
ну не можна всіх однаково за громадянством судити (окрім русні). Там де я зараз роблю - половина китайців - і нічого - гарні люди, працьовиті, допомагають, підказують
-
Вообще не жарт. Сталкивался не однократно. Раньше к азиатам с опаской относился. Пожив в Ванкувере понимаешь, тут азиаты нормальные. А вот индусы это жесть и треш полный.
-
И с Китая) Не жарт
-
та й ви б уточнили яку саме роботу шукаєте, бо як мені колись сказали - "вакансії класний пацан в нас нема"
-
механік/електронік асемблер
-
Ты чем занимаешься?
-
Дякую!
-
Так, а то не пустять на літак навіть
-
ну права рівні, але наказати моєму серденьку ніхто не може ) тож поки я не порушую закон - можу думати як мені заманеться
-
ну в мене є свої аргументи, але обговорювати це на маю бажання - то занадто великий срач вийде )
-
ну ви за себе кажіть, а я за себе буду - я не буду працювати на росіян або знімати в них житло. Та вважаю що іх тут не так багато - щоб я не мав жодного іншого вибору
-
Сомневаюсь что вы им скажите что не любите их когда будете снимать у них жильё, или работать с ними, а вероятность этого очень высока в Ванкувере 😅
-
і не треба з мене робити расиста якогось. Бєзотносітєльно войни - не вийде, бо вона вже 9 років як.. на цьому все, більше обговорювати це я не хочу. свої русофобські коментарі обіцяю тримати при собі
-
Та ну це або неправда, або не повністю правда. Ми летіли з малим ось 22го, ніхто не спитав ні дозволу, ні навіть свідоцтва про народження щоб перевірити чи це моя дитина. Може звичайно у когось інший досвід, але я рік назад зробила то доручення і за рік катань польотів по Європі і цей раз в Канаду ніхто навіть не захотів на нього подивитися. Аж обідно за свої 500 грн)
29 Jan 2023, 04:08
57101/208964
6 days ago