Ванкувер2022 🇺🇦
-
Это вид собственности. Если речь о недвижимости, то это ограниченный вид владения - землей владеет кто-то другой и сдает ее в долгосрочную аренду, и вы покупаете часть страты. Эта недвижимость как правило значительно дешевле, чем freehold и банки ее неохотно финансируют.
-
Доброго здоров’я! Хто буде їхати у Ванкувер орінтовано через 2 місяці +- і може привезти з собою кота із Львівської області за винагороду, відгукніться🙏🏻
-
greatervanfoodtruckfest.com/events/foodtruckwars?utm_source=Facebook_Ads&utm_medium=T_Leads_Food+Truck+Wars_ABO&utm_campaign=Social+Engagement+90d&utm_content=FTW+Highlight+Reel&fbclid=IwAR3VEnw4NsyIVONCM_nrJOn1UITVrvrsWs7NktLJpwtRRULp3k1ERQKmisU_aem_AcwU-BLiAGo7NgAlGd_B3dGFhTE3FKUSt1cWLOc94trH3tl7SabSh_rMI1B_fcD9177CbBjTNd2sqArgRWQeOetz4o8YU-Xl7BtpsZ0SA9htBP7RcYr0zT9K9eSpXHaP_Ca0xcMMgw8hbKXnhrmStYLM
-
подскажите пожалуйста, покупали билеты через Kiwi. они успешно зачекинили нас на рейс до Торонто, но на рейс с Торонто до Ванкувера вылезла такая надпись. В аэропорте Торонто будут с нас брать деньги за чекин на месте? заходил на сайт, но там пишет chek in is unavailable Sorry, we couldn't check you in for your upcoming flight(s). Please check in directly with the airline. If you check in at the airport, please reserve enough time and bring your e-ticket. If the carrier charges you a fee, we'll refund it to you. Send us a copy of the receipt via the Refunds and cancellations form, which will be available after departure.
-
Спасибо!
-
Так же у нас есть группа в телеграмме и фейсбук страничка 📄
-
Напишите help Ukraine Vancuver island может они смогут найти вам хостов на короткий срок
-
Привет всем. Хочу спросить у тех, кто живёт на Ванкувер Айленд в Виктории, подскажите, где поискать недорогое жилье на 3 ночи, хотим отвезти ребенка на шахматный турнир, но как посмотрели цены в гостиницах🤯 1000$ получается за эти дни
-
Дякую. Буду дізнаватися
-
На рахунок онлайн не скажу.Але я ходила у Career College на консультацію і там сказали,що,якщо навчання більше 6 місяців,то віза буде студентська. За останній час -нововведення,що деякі університети підписують заяву,що ви навчаєтесь онлайні тому можна працювати студенту 40годин на тиждень,а не 20. Тому, краще Вам вибрати програму і спитати у коледжі чи університеті,куди будете подавати заяву.
-
Для тих хто шукає місце для власного боюті бізнесу В активному бьютісалоні здається в Аренду приватна кімната з 1 квітня , але почати влаштовуватися можливо вже зараз Арена може бути як довгостроковою так і по днях Пишіть в особисті за більшдетальною інформацією
-
Тут перекриття усюди тонкі, так буде усюди, якщо потрібна тиша тоді квартири потрібно гукати тільки у хайрайзах там бетон і там тихіше буде