Ванкувер2022 🇺🇦
-
Привет! есть ли среди участников группы юристы или бюджетники из Украины,которые продолжают работать дистанционно или в отпуске за свой счёт?хочу проконсультироваться
-
Всем Привет 👐🏻 🔝У меня есть новая связка внутри Binance🔝 Набираю людей в команду работать под %, могу продать🤩 💸Спред 5-6% с одного круга, без лимитов и карт 🫵 🤑Кому интересно, пишите в лс🤑
-
Каждый день, больше всего выбор в субботу, приходить лучше с утра, платить наличкой.
-
Доброго ранку ! Шукаю коллег на роботу — Vancouver island: Потрібні Електрики з досвідом. Ідеальни кандидати: знайомі з генерацією та розподілом електроенергії. Здатність працювати з електричними системами (тобто: водогенератори, гідравлічні системи, дизельні печі, електроніка ) !Англійска мова на гарному рівні Зп від 29 долл на годину. Контракт — FULL time. Механіки Англійска мова на гарному рівні Зп від 29 долл на годину. Контракт — FULL time Робітники по дереву Виготовлення та монтаж шаф на замовлення, Монтаж вікон та фурнітури, Виготовлення та монтаж тикових настилів, Виготовлення та встановлення стільниць із суцільної поверхні Робота з іншими відділами в установці обладнання Готовність переходити/допомагати іншим відділам, якщо потрібно Контракт — FULL time Маляри Підготовка та фарбування Підготовка та нанесення лаку на деревину Контракт — FULL time Також Шукаю руммейтів — Vancouver island: 1 кімната — 1200 долл на місяц УВАГА! В цьому чаті не буду відповідати на запитання чі комменти. Будь ласка пишіть приватне повідомлення!
-
Кто-то что-то слышал про социальное жилье? Может кто подавался?
-
Знаю случаи, когда на вклейку отправляли детские паспорта не дождавшись разрешения. И им возвращали со вклеенными визами.
-
Боже где это ?
-
В Стенлі вибрався
-
Аэропорт Меммингема, Германия, пересадка 11 часов, лечу в Болгарию)
-
Работают:) но если эмаль чувствительна может Быть больно. Везде- wallmart, London drugs , etc