Ванкувер2022 🇺🇦
-
Та бляха якби не оренда космічна
-
Усім кому зараз важко: - перші 3 місяці голова розкалувалась поза англійської мови - перші 6 місяці було дууууже важко - аж вити і бігти додому. Але було неможна. - перші 1 - 1.5 роки було важко - робота була не настільки кваліфікована, як була в минулому в Києві. І ще було важко втратити можливість висловлювати себе через почуття гумору, бо це ніяк на англійську не можливо було перекласти. - перші 2-3 роки - не вистачало друзів і було самотньо. Але Ванкувер став новим домом. Минуло 18 років. Все сталося: кар‘єра, домівка, родина, коло друзів та знайомих, захопленя та інтереси. Можливості та реалізація яких в мене інакше ніколи не було би. Я вже не уявляю собі життя іншого і в іншому місці, і ні нащо свій шлях не змінила би. Мораль моєі історії: все буде. Спочатку важко, але все буде.
-
Це правда… кожен досвід унікальний, індивідуальний…
-
Ви знаєте, я цілком згідна. Мені таки дуже пощастило - на багатьох етапах. Особливо пощастило зустріти людей, які в мене повірили і дали мені шанс.
-
Знаю декілька родин, вони приїхали з дітьми, 12-16 років тут і приблизно така сама історія, як описала Ольга 🤍🙌 Якщо вірити, все буде добре 🙏
-
Parato = ready? Будете смеяться. Я только что вот домашку по латыни закрыла 😂
-
Как-то выглядит он не очень
-
Здравствуйте, возможно кто-то знает с какого минимального возраста можно получить Work Permit?
-
И отказывали кому-то в Work Permit детям?