Ванкувер2022 🇺🇦
-
Дорогое community- если среди вас есть сотрудники banana republic- отзовитесь пожалуйста в личное сообщение. Спасибо
-
дякую за допомогу🤗
-
Привіт, ми вже пару раз брали Акану у звичайному оффлайн зоомагазі Pet Food 'N More, 60 баксів 4,5 кг. Акана наче вся класна.
-
Добрий день Можливо тут може хтось порадити хороші місця де замовляти корм і який краще для стерилізованих котів? Можливо порадите хороший магазин типу нашого MasterZoo Попередньо брали optimeal Цікавить Ванкувер або доставки протягом кількох днів по Канаді
-
я тут выше делилась, та и много кто писал тож свои впечатления
-
А, 511 с клинингом 🙃 я подумала, что просто экзамен 500 баксов
-
511 бакс? Как-то немало 😱
-
Звичайний високоякісний корм ви можете купити в Bosley’s, Tisol, PetCo, PetSmart. Подивіться Hill’s Science, Royal Canine. Якщо проблем нема - то цього корма можу буде достатньо. В нас хлопці, ми з ними намагаємось уникати сухих кормів, через них проблеми частіше бувають. Так як один з них дуже привередливий, то вони загалом їдять дешевий Whiskas, бо від цього іншого один з них відмовляється. Ще є prescription diet - це тільки у ветеринара купувати. Один з наших котів був на такому кормі, і йому це здорово допомагало.