Ванкувер2022 🇺🇦
-
Мені так подобаються ці поради «пошукайте друга». Сама зараз в ситуації, що треба переїжджати, а прав і друзів немає.
-
З ліжком так не вийде, нажаль
-
Ой, точніше це вам я вище написала про убер
-
Мені треба забрати ліжко і перевезти його.
-
Я нещодавно переїжджала, і якщо в вас немає меблів габаритних, то рекомендую просто Uber XL, я за два рази так свої речі перевезла, десь 7-10 км по 25 баксів вийшло за кожен раз.
-
Нахожусь в поиске комнаты на долгий срок, недалеко от центрального Ванкувера. Бюджет - до 1400. О себе: 27 лет, без вредных привычек, спокойный, уважающий комфорт остальных, соблюдаю правила и поддерживаю чистоту. Работаю Senior product designer. Куча разных хобби и со мной всегда можно поговорить по душам) Если у кого-то есть предложения - буду рад. Спасибо 🙃
-
Сегодня Кевин показывает новую где еще никто не жил квартиру в Ленгли
-
-
Я не дуже розумію, як думання чи недумання про людей в Україні заперечує переживання людей, які живуть тут. Стандартна фраза "Подумай про тих, кому гірше" на справді дуже шкідлива. Це знецінює почуття людини і залишає її один на один із проблемою. Плюс це типова помилка мислення бо завжди знайдеться той, кому гірше, тоді виходить наші проблеми ніколи не будуть важливими. На жаль через такий спосіб мислення люди запускають свої проблеми і не звертаються за допомогою або звертаються запізно, коли не здатні ні спати нормально, ні на роботу ходити і нічого крім купи таблеток вже не допоможе. Я щиро рада, якщо Вам пощастило не зустрітися із депресією чи ПТСР-ом, але на жаль так пощастило не всім. І люди, кому пощастило менше, мають право про це говорити.