Ванкувер2022 🇺🇦
-
ЛЮКСЕМБУРГ ЛЮКСЕМБУРГ 📽️Більше кіна! Більше ніж кіно! В понеділок 12 червня ви маєте там бути з друзями, на це є купа купезна причин: ✨Фільм з англійськими субтитрами, тобто беремо з собою канадійчиків. І угараємо з ними, бо вони вони угаратимуть з нас, бо ми угараємо з фільму, де угарають Аміл і Раміл, а ми всі знаємо що це угарання особливого левелу. 🌟Підігріватимуть настрій пред показом кращими стендапами резиденти UAFUN Владислав Щербій та Михайло Біляк . Щоб було атомосферніше збиратись. 🍺Нагадаю, що в Ріо прекрасний сидр, фільм 16+, так що можна. Та навіть корисно. Будете активніше плескати після фільму. І всім передавати легкий шарм вдячного глядача. 🔝Фільм - шо тут казать. Все ясно. Тю. Super must vip elit see для кожного, бо то вже класика. 💭Після фільму ми поговоримо з режисером Антоніо Лукічем. Можна буде особисто вислати лучікі добра, спитати чому так довго не було його нового кіна, як це бути творцем високоінтелектуального контенту з високим змістом суржа… ну абощо - аби щось. 💲Квитки: riotheatretickets.ca/events/25721-luxembourg-luxembourg
-
Вы молодцы, нашли что то?
-
Не здавайтесь:). У нас 3 дітей, 3 собаки (лабр, 2 мопса) та кішка.
-
[ Альбом ] Привет👋 Продаю электро велосипед (E-bike), с полным набором необходимым для велосипеда: держатель для телефона, мощная цепь, шлем, звонок, светоотражатели. ->1000 cad Велосипед в идеальном состоянии после покупки использовал его 2 недели, продаю так как больше не нуждаюсь в нём. Хар. Скорость - 40 км/ч Батарея - 5ч Режим - помощь Личный отзыв: Я остался очень доволен этим велосипедом, кручение педалей почти не чувствуется, отличная скорость, хорошие тормоза(обводные) 👉Ванкувер Пишите в ЛС👈
-
Так я вже зрозуміла, мого чоловіка начальник іноді ходить з ним на зустрічі. Поки що не як😕
-
Єдине, що я можу сказати. Тут працює пошук всього через знайомих. Якщо вас за ручку приведуть і скажуть, що вас знають, то шансів набагато більше
-
😂😂😂😂
-
В полицию
-
А вы
-
Пусть вашу жену изнасилуют бездомные
-
Тільки 3 місяці, багато часу спить і робить піпі
-
Пусть вас побьют однажды вечером - и вы звоните в полицию
-
Как и в сша
-
Меня всегда умиляют такие граждане как вы - которые думают что они осведомлены чуть больше других …. В Канаде надо носить оружие с собой