Ванкувер2022 🇺🇦
-
У них лучше выбор mutual funds, и threshold для VIP был ниже.
-
Всем привет! У меня сегодня с утра света нет, White Rock. Кто знает здесь это нормально или надо что-то узнавать, может автомат какой выбило?)
-
Можно загуглить плановые отключения?
-
Кажется нашел
-
А можете пожалуйста ссылку на группу дать?
-
Та не говорите
-
Блекаут и сюда достал 😂
-
Спасибо большое, то что нужно
-
www.bchydro.com/power-outages/app/outage-map.html По локации или по адресу ищите, там пишут проблему и когда починят.
-
Тогда проверить автоматы надо, и посмотреть, в доме вообще свет есть или нет.
-
Странно на карте ничего нет
-
У кожного своя історія і більша частина людей не зрозуміє інших, нажаль. Я ніколи не зрозумію Вас яка підтримує те, щоб звичайних чоловіків які не хочуть вмирати забирали на фронт, а Ви не зрозумієте мене, яка хвилюється за фізичний та моральний стан мого чоловіка якого я не бачу 1,5 роки
-
В доме нет, разве что в соседних домах спросить. Автоматы отличаются тут, надо понять как работают)
-
Ви так говорите, тому що не маєте чоловіка ( моє припущення), а казати за хвилювання своїх синів які в цей час не в Україні дуже легко казати. Зараз багато чоловіків відчувають себе як у в'язниці, вони не можуть заробити грошей в Україні, щоб допомогти своїм дітям за кордоном і при цьому вони не воюють, так як їх не призивали. А жінки, жінки можуть бути на фронті, виконувати бумажну роботу, готувати їсти, прати одяг, лікувати військових, але на фронті тільки чоловіки. Саме Канада за рівноправні права і якщо Ви вважаєте, що чоловіки щось винні державі більше ніж жінки, то Вам тут буде важко. Або навпаки, у війскоматах паперами займаються військові які отримували військову зп все життя, але під час війни саме звичайні громадяни на передовій. Всіх хто зараз в війскоматах можуть замінити жінки, але цього не роблять.
-
У кожного своя історія і більша частина людей не зрозуміє інших, нажаль. Я ніколи не зрозумію Вас яка підтримує те, щоб звичайних чоловіків які не хочуть вмирати забирали на фронт, а Ви не зрозумієте мене, яка хвилюється за фізичний та моральний стан мого чоловіка якого я не бачу 1,5 роки