Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я це знаю, і знаю, що все має свою ціну, як і в Україні. Я мала на увазі, що ,якби я була там, то я б не вагаючись робила б все можливе, щоб мої чоловіки звідти виїхали, а в Україні, принаймні для мене , це неможливо ще з моральних питань ,а не тільки з приводу кримінальної відповідальності.
-
Девочки мастера маникюра , возможно ли в Ванкувере купить все для маникюра, лампу фрезер и вытяжку буду везти з собой. Так как фирменное. А такое как, расходники гели, поли гели, жидкости, лаки праймер есть магазины там с таким? Может интернет магазин, если есть киньте ссылку
-
Ребят, есть курсы по крипте, могу скинуть бесплатно чтобы хоть какой то толк был а то сам пройти их не успел 😅 Черканите в лс кому интересно чтобы тут не флудить
-
Добрий день,шукаю кімнату Бюджет до 1000 Ванкувер,Річмонд,Бернабі,Суррей На довгий термін,я хлопець 27 років с 1 вересня чи можливо раніше Буду дуже вдячний якщо допоможете Дякую !)
-
Добрый день! Ищу фотографа (рассмотрю как любителя, так и профессионала). За бартер или плату. Нужны красивые личные фото для профилей в социальных сетях.
-
Добрий ранок всім Хтось знає хорошого вчителя англійської? Щоб підготуватися до CELPIP
-
только у кого есть PR & Citizen фото будет
-
lcc.issbc.org/our-english-programs/test-preparation-2/
-
не думаю что сильно отличаеться