Доброго дня, шановне панство! Вітаю зі святами🇺🇦Давно перебуваю в групі, так як метою моєю мав бути сам Ванкувер. Але так сталося, що наразі я в Торонто. Червʼячок мене таки точить, таракани в голові підбурюють) і ось я взяла квитки нам з сином до Ванкуверу. Прилітаю 10.09, на одну ніч і два дні. Забронювала хостел Samesun. Тільки потім здогадалась, що це той або дуже подібний хостел з «Орла и Решки». Готель забукала, гроші списали. Але прийшло попередження, що до 18 нізя.. (сину 13,5 р). Питання для тих, хто в темі)
1. Можуть не поселити? Зареєструватися одній, а сина нелегалом?) які можливі варіанти? За добу є можливість безкоштовної відміни бронювання.
2. Що порадите в першу чергу подивитись? Часу обмаль, але дуже хочеться якнайбільше)
3. Чи може бути дієвим варіант обміну? Ми арендуємо квартиру в Торонто downtown, в пішій доступності до озер, місцевого аеропорту, акваріуму, CN tower та інших примітних памʼяток. Якщо в когось є бажання відвідати Торонто - можемо обдумати варіанти(пишіть в особисті). Буду вдячна за допомогу в інформації!