Ванкувер2022 🇺🇦
-
t.me/govancouver2022/51478
-
Доброго вечора! Підскажіть до кого в Канаді звернутися, в Україні потрібна моя згода на прописку в квартирі, іншої особи, нотаріус в Україні каже що потрібно фізично підписати заяву і завірити, в Канаді хто таке робить і чи на українській мові заяву завірять тут взагалі?
-
На сьогоднішній день, на відміну від минулого століття акції, облігації -це скоріше віртуальні активи, приблизно, як кошти на картці і їх декларувати не потрібно, при перетині кордону мова йде чітко про готівку, яку митний офіцер перевіряє і при потребі перераховує, в ерайвкан і на контролі в аеропорту запитують чітко за CASH. Решту активів декларуєте річній декларації.
-
акции, облигации и все, что можно пощупать и что стоит денег, надо декларировать. об этом чётко написано на оф сайте. по моей логике, usdt на холодном кошельке в теории можно отнести туда же. по доходу capital gain или бизнес - это уже другой вопрос. это разницп в чистом доходе от холда крипты. и платится в случае использования. та у что не в любом случае. только если я
-
Ну рад за них, повезло с работодателями. Но 25 точно не везде, многие предлагают 20 на старт. И моя мысль была более общей - либо ждать работу мечты, либо идти пахать сегодня.
-
Одна Ванкувер, Другая Surrey и Burnaby
-
Ну не рассказывайте бред за стройку) там не платят минималку , без опыта парни недавно ходили знакомые , им предложили начать со старта 25, обучают, согласились