Ванкувер2022 🇺🇦
-
Добрый вечер ☺️ В связи с переездом, будем освобождать наше жилье. Возможно кому-то будет актуально. 1 bedroom, Burnaby, Randolph Avenue. All inclusive (включая интернет). Мы платили 1950$. Жилье будет свободно с 15-16 декабря. У кого будут вопросы, пишите в личные сообщения. Спасибо 😊
-
Ого, я теж як раз вчора здала 😊
-
Ця газета - чудовий привід починати видання газети українською мовою. І все ж таки давати канадцям інформацію, що ми та р***кі - різні народи, різні мови, світогляди, звичаї і т.н. «Щедрик» співають же на Різдво. А це твір українського композитора Миколи Леонтовича. 🇺🇦 Зараз в Канаду, в Ванкувер, зокрема, приїхало багато талановитих українців. Є й такі, що знаються на друці та виготовленні газет. Так що вам Павло треба тільки очолити цю справу😉💙💛
-
Может Meest
-
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, курси англійської місцеві, спікінг клаби і т.д. Про Лінк знаю, потрібно ще щось, щоб могти здати IELTS на 7 через півроку-рік, лиш з лінком я буду готуватися роки 3 мабуть зараз у мене 5.5 приблизно. Де підготуватися саме до IELTS теж знаю, потрібно саме рівень мови тягнути. Платні варіанти теж ок, головне не 1000$ в місяць бо не потягну
-
Чеком в конверте
-
А как возвращают? Надо карту указывать или чеком в конверте?
-
Спасибо!
-
Пишут что все-таки всем и за кровь возвращают. Возможно через пару недель чек прийдет.
-
Вот и у нас так, но не слышала что за кровь не возвращают, до этого🤔
-
Кровь не вернули
-
Привет) Кто уже получил возмещение за мед осмотр? Вам возмещали и прием и Х-рей и кровь? А то нам одного чека не хватает, думаю ждать или нет😊
-
До 11-го сніг ще 10 разів встигне розтанути. Таксі, Uber буде найкраще - якщо не буде надзвичайних погідних умов як цього тижня.