Ванкувер2022 🇺🇦
-
Вам для вступу чи еміграції? Якщо для еміграції, то CELPIP легший
-
А, ну тогда кредитка или дебет карта, не парьтесь
-
У меня друзья сдавали IELTS academic (вроде), могу спросить, если надо.
-
Так, для вступу академік треба, в Mosaic є курс, але якщо рівень мови низький чи середній, я б не радила туди йти. Мій рівень був трохи вище середнього і на тому курсі я мало що зрозуміла і лиш сильно стресанула. Вони вчать лиш як здавати тест, всілякі хитрощі і ще роблять максимально стресові пробні тести. На приклад за 15 хвилин треба прочитати статтю про якісь древньоримський акведуки на 2 сторінки і відповісти ще на 2 сторінки питань. Так, треба використовувати сканінг/скімінг техніки, але навіть вони не допомагають. Якщо завдання підтягнути мову, то краще піти на щось інше, а вже потім на цей курс, я от на приклад в VCC ходжу, там англійську добре вчать.
-
Из всего что наблюдал по прошлому году. Реальные скидки были на телевизоры. Народ тарил как дурной. 2*2 метра.4*4. 8*8 Магазины были забиты коробками с тв. После заходил ниче не было. Разобрали. Все остальное по моему + - как у нас. Накинут 200% сделают скидку 70% и народ ведётся. 😏
-
Ми купили електросамокат на Амазоні за 700$, а його вартість була 1000 з лишком, ціну моніторили, була вища і до чорної п'ятниці і після, тому покупкою задоволені. Більше нічого не купували.