Ванкувер2022 🇺🇦
-
Дякую! Тоді будемо їм робити. Приблизно скільки це часу може зайняти? Ми з чоловіком подали на себе на візу. Їм трішки пізніше тоді, але почекають.
-
Дякую
-
Я летала в Эдмонтон в ноябре , паспорт получила в марте . Но я оплачивала быструю доставку . Если б не оплачивала получила б май-июнь
-
У нас у дочери продленный паспорт, проблем при прилете в Канаду не было, когда подавали на вклейку прикладывал разъяснения - визу вклеили с учётом продления, единственное что нужно при обращении, где нужно предоставлять паспорт - обращать внимание на страницу с продлением. Как правило первая реакция - у Вас истек срок действия паспорта)
-
В нас три паспорти на дітей. То треба питати, як в один день їх одразу всіх привезти. Бо інакше - це просто неможливо. Це треба з кожним окремо їхати🤷♀️ Тому в нас особливий випадок:)
-
Надо попробовать отсканировать
-
apps.apple.com/ca/app/uapassportreader/id1512005764
-
Я записывалась на 1 слот . У меня двое детей . Но вопрос в том, что если старше 12 лет , то должен присутствовать лично . Вообще я приехала на час раньше и меня сразу приняли , людей не было вообще
-
От якраз і збираюсь все дізнатись по телефону та імейлом. Бо одне питання веде за собою інші
-
Нє, ну я не зможу їздити так часто:))) То час. Тому треба буде дізнаватись
-
Отсканируйте для начала увидите какие данные выдает
-
Наші старші
-
Отож і кажу. Якось треба зробити так, щоб не кататися. Бо то анріал
-
Ми сюди приїхали, в них були продовжені ще з Чернівців.