Ванкувер2022 🇺🇦
-
-
Тут ситуація не безвихідна! Головне якось об‘єднати лбдей, яким дійсно потрібні послуги консула. У Вінніпезі, завдяки тому , що люди змогли організувати процес через організовану діаспору, майже кожного року приїздить із Отави консул і здійснює прийом. Сам колись зустрічався та поновлював паспорти дітям. Все дуже швидко , чітко і чемно. Консул виявився дуже вічливою, приємною людиною. Все зробили без пробблем. Не знаю чи є у Ванкувері якісь українські організації. По суті, від них потрібне тільки приміщення, можливість підключення до інтерету та , можливо ксерокс, головне, порібна людина, яка організує якусь централізовану реєстрація тих, кому потрібна консульська допомога ( звістно заради однієї - двох людей це не має сенсу). Все можливо
-
время ещё есть, так что нужно ждать. без паспорта точно не оставят
-
мне так же нужно менять будет паспорт, если не ошибаюсь, то им можно позвонить и записаться на прием
-
Привет 😊 У сына через год нужно будет менять внутренний паспорт, загран. паспорта нет, в посольство Украины в Эдмонтоне невозможно записаться на прием, чтоб сделать загран. паспорт😭🙄 Переживаю, что сын останется через год вообще без документов. Кто нибудь сталкивался с похожей ситуацией?
-
Кажется компания, где работаю, устраивает корпоратив именно на такой лодке.
-
Наскільки я читала в гайді для новоприбулих від BC ,то ви зобов'язанні повідомити власнику і там вже можна домовлятися. Скоріш за всього заплатите зі своєї кишені або ( якщо лишали заставу - візьмуть гроші з застави )
-
Я зламав
-
А ви зламалали чи вже було так ?
-
Підкажіть будь ласка, якщо в квартирі ломається душова, унітаз чи плитка (власне все те, що є в квартирі при здачі в оренду), хто несе відповідальність за ремонт? Лендлорд чи тенант?
-
От питання як внести дитину в неї немає паспорту, лише свідоцтво про народження, віза вклеєна до мами в паспорт, тут зробити дитині вже не встигнемо паспорт
-
Добре дякую