Ванкувер2022 🇺🇦
-
Спасибо. В данном случае это скорее всего проблема на Украинской стороне)
-
Вчера тоже искала, но так и не нашла. В прошлом году была елка возле Art Gallery, вчера ее еще там не было, только подготовительные для монтажа «заборы», наверное еще рановато.
-
Ivanna Maniukova, отзовитесь, найдена ваша карточка банка
-
Всем привет. Мне нужно отправить несколько ящиков с личными вещами в Киев, подскажите хорошие варианты, пожалуйста.
-
Meest
-
На работе 🫣
-
Хелоу! 🫶🏻 Шукаєте доступні та сучасні заняття з ✧ Англійської мови ✧ ? Я можу вам із цим допомогти! Мене звати Софія, працюю у галузі викладання англійської уже 2 роки та кожного дня шукаю більш якісні та зручні схеми індивідуальної роботи ☘️ Маю досвід викладання у Канаді при комюніті центрі для груп та індивідуально, тож розумію специфіку англійської тут 🤞🏻 Працюю із рівнями від А1 до В2, як із дітками, так із дорослими. Ззаняття проводжу онлайн та офлайн, індивідуально та у міні групах. Для деталей пишіть в особисті 🙏🏻 Дякую!
-
А что там скидки большие ?
-
Заехали в Tsawwassen Mills... Кому занять очередь в Lululemon? 🤣
-
В Aritzia тоже скидки, но очереди под дверями нет
-
Вот такие скидки и вот такая очередь 🤣
-
Привіт!🙂 Підкажіть будь ласка, що ви робили після закінчення року MSP? Можливо хтось може порадити страховку, яка сподобалась по умовах чи ще якісь нюанси. Буду дуже вдячна!🙏🏻
-
MSP действует до срока, указанного на карточке. А если вас интересует покрытие на лекарства, поищите в этом чате по слову pharmacare.