Ванкувер2022 🇺🇦
-
Так я про это и спрашиваю же
-
А если бы объявление было без этих смайлов то никто бы не пришёл?
-
А вот это может быть чревато штрафом от пресловутых Diamond parking или какие там шакалы следят за тем, чтобы там штрафовать 🤣 Внимательно посмотрите вывески на парковке, какие там ограничения по времени. Бывает, что прямо написано, что на ночь оставлять нельзя.
-
Пока меня нести на руках не начнут
-
С Вами реально можно с ума сойти
-
Это не перспективное занятие.
-
Чтобы у противников смайлов была возможность похейтить меня. 😎
-
И не отстанет же... Не зря кино про медоеда показал...
-
Якщо все смайлы вам не нравятся, то зачем вы их используете в своих смс ?
-
Я не тролль. Я только учусь. А ваш корм помогает мне...
-
А должен?
-
А как же со шрифтами поиграть? 🤣🤣🤣
-
Больше спасибо за ваш труд
-
@crupto_usdt не благодарите Дорогі друзі! Запрошуємо на Ukrainian Christmas 2024 у Vancouver Раді вам повідомити, що наше Українське Різдво наближається, і ми сердечно запрошуємо вас відчути справжню атмосферу свята на ТЕПЛІЙ Українській Різдвяній Ярмарці! Приєднуйтеся до нас другого грудня з 10 до 17 години за адресою: 3150 Ash St, Vancouver, BC V5Z 3C9 Очікуйте на різдвяні подарунки та унікальні сувеніри від наших українських майстрів та майстринь. Спробуйте смачну українську їжу, яка розкаже вам справжню історію наших традицій. Поглибіться в різдвяну магію та мелодії українських коляд. А також насолоджуйтеся піснями у сучасному виконанні. Запрошуємо від маленьких до дорослих. І найголовніше, не хвилюйтеся за погоду — ярмарка буде у теплому приміщенні, щоб ви могли насолодитися кожним моментом без холоду. З найкращими побажаннями, Оргкомітет Різдвяної Ярмарки для Українців ➡️ НАПИСАТИ (Автор оригинального сообщения @crupto_usdt )
-
Так я же Вас не трогал зачем вы меня хетить начали. Я повторяю хотели бы помочь писали бы в личку .
-
Легко. А можно и профиты получить. Смотря за кого будет медоед 😁