Ванкувер2022 🇺🇦
-
Мы снимаем за 1720CAD 1 bedroom в Сюррей возле метро
-
1 bedroom в районе 2500
-
ну это зависит где и что нужно квартира или комната
-
Я бы закладывал 2к +- в месяц на это
-
Всім привіт. На яку мінімально арендну плату треба розрахували, включаючи з комуналкою. Хочу зрозуміти скільки грошей мінімум треба, щоб зняти житло. Я розумію, що комусь вдавалося знайти і за 1000 Дол. Але якщо бути реалістом. З мінімальною площею, наприклад
-
А кто-то прыгал уже в Вистлере с моста на банджи? Выглядит очень круто, выше чем в Киеве на пешеходном раза в два кажется
-
Стоит еще отметить что на список необходимых документов для перевозки животных нужно учитывать не только требования Канады. А и смотреть на требования вывоза/ввоза животных той страны откуда едите и требования стран транзитом через которые едите И требования немного отличаются еще от авиакомпаний Например Канада не требует чип и титры Но если выезжать из Украины через Европу - нужны титры и чип ( требование Европы) У авиакомпаний есть требования по сертификату здоровья, и должна быть обработка от паразитов за 48 часов до вылета
-
За цей майже рiк я змiнив декiлька країн и у кожному чатi знаходиться людина, яка вважає, що має якесь право диктувати людям навколо на якiй мовi їм треба спiлкуватися. Не забувайте, ви приїхали до країни в якiй є свобода слова и hate speech карається по закону. У цьому чатi люди з разних країн (бiльше нiж двох), рiзними мовами, алє об'єднані однією ідеєю — побудувати нове життя. Тому, кожен раз, коли ви замість зауваження про мову, насправдi допомагаєте порадою чи досвідом, свiт стає трохи краще. Любіть та поважайте оточуючих ❤️
-
Дякую за відповідь. Вже ясніше та спокійніше за кота.